Gezond afvallen met een Candida-dieet

 

Een Candida-dieet kan uw spijsvertering enorm verbeteren en tegelijkertijd een gezond gewichtsverlies bereiken. Wanneer je worstelt met gewicht, heb je vaak systemische Candida omdat je de verkeerde soorten voedsel eet. Candida houdt van suiker en geraffineerde koolhydraten, wat het erg moeilijk maakt om gezond af te vallen.

Candida voedt zich met deze voedingsmiddelen om zich te vermenigvuldigen ketoxplode gummies en te verspreiden en ravage aan te richten in het lichaam. Een abnormale bacteriële darmomgeving, slechte voeding, overmatig gebruik van antibiotica, zwangerschap en een zwak immuunsysteem zijn de belangrijkste factoren die de groei van candida bevorderen en verlengen.

Een Candida-dieet gaat de vermenigvuldiging en verspreiding van gist tegen en ondersteunt gezond gewichtsverlies. U moet stoppen met het innemen van alle suiker en geraffineerde koolhydraten, omdat deze een vruchtbare bodem vormen voor de infiltratie van de giftige gist. Candida moet worden uitgehongerd van zijn favoriete energiebron voor gezond gewichtsverlies en om het evenwicht te herstellen. Je maagdarmkanaal heeft een gezonde omgeving nodig met goede bacteriën om vet te verbranden.

Probiotica en supplementen ondersteunen uw Candida-dieet, maar de onderliggende sleutel tot succes is uw voeding. Uitstekende voeding geeft je spijsvertering de kans om de giftige bacteriën te doden en de gist uit te hongeren, zodat een gezond gewichtsverlies kan worden bereikt en behouden.

Wanneer u met het Candida-dieet begint, ontgift u uw systeem en kunt u zich slechter gaan voelen voordat u zich beter begint te voelen. Dit ontgiftingsproces wordt afsterven genoemd en er komen gifstoffen vrij in uw systeem die griepachtige symptomen veroorzaken. Dit is normaal en zal van persoon tot persoon verschillen.

Wat u niet kunt eten voor gezond gewichtsverlies op het Candida-dieet

Natuurlijk mag je geen geraffineerde koolhydraten of suiker eten, dus geen koekjes, cakes, donuts, crackers, snoep, desserts, brood, bagels, chocolade, gebak, siroop, honing, suikers, gefermenteerd voedsel en gedroogd fruit.

Geen granen. Dit betekent pasta, rijst, maïs, tarwe, gierst, quinoa, amarant, boekweit, haver of gerst. Na twee weken kunt u quinoa, amarant, gierst en boekweit introduceren, maar met mate. Granen kunnen in het lichaam in suiker veranderen en je moet je bewust zijn van hoe je erop reageert. Je hoeft alleen de eerste 2-4 weken geen granen te eten om gist te doden en om op een gezonde manier af te vallen.

Geen gisten toegestaan, d.w.z. brood, cake, muffins, gebak, gebak, gehydrolyseerde gist en alcohol.

Geen pinda’s – je kunt amandelen en walnoten en pompoenpitten eten.

Geen azijn en geen sauzen – ketchup, mosterd, barbecuesaus, worcestershiresaus, augurken, hete saus, saladedressings, sojasaus, mayonaise, dipsauzen, gepekelde pepers, mierikswortel en groene olijven.

Geen fruit of vruchtensappen en geen frisdrank – bessen, kleine appels en avocado’s zijn oké. Je kunt ook grapefruit, citroenen en limoenen eten.

Geen aardappelen of peulvruchten, geen gepaneerd vlees.

Geen koffie of thee, geen dieet of gewone frisdrank.

Wat u kunt eten om gezond af te vallen tijdens een Candida-dieet

Eieren, salades, groenten, wat fruit (hierboven genoemd), grasgevoerd of biologisch vlees zoals kip, gevogelte, gevogelte, lamsvlees, rundvlees en vis. Je kunt af en toe spek eten.

Kruidenthee en gezuiverd water zijn het beste om te drinken. Je kunt ook groentesap drinken, geen vruchtensap.

Het Candida-dieet is in het begin erg streng en na twee tot vier weken kun je weer beginnen met het introduceren van voedsel in je dieet. Wees hier voorzichtig mee, want u wilt met succes gezond afvallen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *